İngiltere Vizesi 0212 247 33 51 - 0212 247 33 61 - HALASKARGAZİ CADDESİ NO 8 ŞEKER APT DAIRE 2 HARBİYE ŞİŞLİ

4 Nisan 2013 tarihinde, aşağıda ingiltere vize  formlarının 6 Nisan 2013’ten itibaren kullanılacak geçerli versiyonları bildirilmiştir:
FLR (BUS) FORMU–  ingiltere ek oturma izni formu  (yabancı ticaret temsilciliği ve emekli olmuş kişiler için)
FLR(M) – ingiltere  oturma izni (evlilikten dolayı)
FLR(O) – ingiltere ek oturma izni (diğer başvurular için)
FLR(P) – ingiltere ek oturma izni (mülteci olarak yapılan başvurularda)
FLRTier1 (HSMP) ingiltere ek oturma izni (Üstün Nitelikli Göçmen Programı Vizesi)
SET(BUS) – ingiltere yerleşim vizesi ( kendi imkanlarıyla emekli olmuş kişiler)
SET(DV) – ingilter yerleşim vizesi (aile içi şiddet gören mağdur vize başvuru sahipleri)
SET(F) – ingiltere yerleşim (İngiltere vatandaşları veya Büyük britanya’da yerleşik kişilerin çocukları)
SET(M) – ingiltere yerleşim vizesi (birleşik krallık vatandaşı ile evlilik vizesi)
SET(O) – ingiltere yerleşim vizei (diğer vize başvuruları)
BRP(RC) – biometrik oturma izni vizesi formu
NTL – zaman sınırsız vizesi
TOC – ingiltere’de  şartların deviri vizesi formu
TD112 – ingiliz seyahat belgesi
Tier 1, 2 ve  5 (Davet eden kişin bakmakla Yükümlü olduğu ingiltere vizesi başvuru sahibi)
Tier 4 (ingiltere’de olduğu süre içerisinde bakılmakla yükümlü olunan kişi)
Tier 1 (Girişimci ve ticaret erbabı vize başvurusu formu)
Tier 1 (Yüksek Yetenekli Kişi)
VAF 9: Annex ET – :Tier 1 vizesi başvurusu (Üstün Yetenekli Kişi)
Tier 1 (Genel) ingiltere vize formu
Tier 1 (Yatırımcı) İngiltere yatırımcı vizesi
Tier 1 (Yeni Mezun Girişimci)
Tier 2 vizesi formu
Tier 2 (İşçi ve çalışan) (Bakmakla yükümlü olunan birey)
Tier 4 (Çocuk öğrenci vizesi) Formu
Tier 4 (Genel) İngiltere vizesi formu
Tier 5 (Geçici İşçi vizesi formu)
Süper hizmet formu
Güvenilir Sponsor vizesi formu

Yukarıdaki ingiltere vizesi başvuru formlarına ek olarak güncel formlar da yayımlanmıştır:
Tier1(Yetenekli başvuru sahibi) (Onay formu)
SET (LR) form – İngiltere yerleşim vizesi  (uzun süreli kalışlarda)
FLR(LR) – ek form oturma izni için gerekli (uzun süreli kalışlarda)
VAF 9: Ek 4 – (Mezun Girişimci Vizesi formu)

Fakat, ingiltere vizesi başvuru formlarının eski olan versiyonları ile yapacağınız ingiltere vizesi başvuruları 27 Nisan 2013 (dahil) tarihine kadar geçerli olacaktır. 6 Nisan 2013 tarihinden itibaren yaptığınız başvuruların, kullandığınız formun yeni veya eski versiyon olup olmadığına bakılmaksızın 6 Nisan 2013 tarihinde yürürlüğe giren revize edilmiş yeni Göçmenlik Kurallarına göre değerlendirileceğini hatırlatmakta fayda görüyoruz. 6 Nisan 2013 tarihinden itibaren yapılan başvurular için yeni vize harcının ödenmiş olması zorunludur. Eski fiyatlar üzerinden yapılan vize başvuruları kabul edilmeyecektir.

Bir önceki yazımız olan ingiltere vizesi işlem süresi ? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Be Sociable, Share!
İngiltere Vizesi|Site Haritası | Site Haritası