İngiltere Vizesi 0212 247 33 51 - 0212 247 33 61 - HALASKARGAZİ CADDESİ NO 8 ŞEKER APT DAIRE 2 HARBİYE ŞİŞLİ

Ankara Anlaşması Vizesi

Ankara Anlaşması (ECAA) vizesi, İngiltere’de iş kurup kendi işini yapmak isteyen Türk vatandaşları içindir.

Uygulamada yapılan son değişikliklerle bu vize sayesinde İngiltere, İskoçya, Kuzey İrlanda ve Galler’de yaşayan Türk vatandaşlarının uzun süredir yararlandığı haklar artık Türkiye’de yaşayan Türk vatandaşları içinde geçerli olmuştur.

Ankara Anlaşması (ECAA) vizesine, ister üniversite isterse ilkokul mezunu olan herkes başvurabilmektedir. Ankara Anlaşması’na başvururken aranan en büyük özellik iş deneyimi ve İngiltere’de yapılması düşünülen işin bir pazarının olmasıdır.

Ankara Anlaşması vizesi ile kuaförlükten çocuk bakıcılığına, oto yıkamadan danışmanlığa, web sitesi tasarımından tamirciliğe kendi adınıza her türlü özel işi yapabilirsiniz. Ayrıca bu işleri yapabilmek için belirli bir sermaye şartı, yanınızda birisini çalıştırma zorunluluğu ve şirket kurma yükümlülüğünüz bulunmamaktadır.

Ankara Anlaşması vizesine başvurmak için gerekli tüm bilgilere sitemizden erişebilirsiniz.
ANKARA ANLAŞMASI VİZE BAŞVURULARINDA AYNI GÜN HİZMET 

RANDEVU TELEFONLARIMIZ 
0212 247 33 61

0212 247 33 51

0532 781 75 53 

2013 Ramazan bayramı için İngiltere vizesi başvuruları için son günler 2013 Ramazan bayramı için tavsiye ettiğimiz son İngiltere vizesi başvuru tarihi temmuz 3.hafta olmalıdır.

İngiltere vizesi süresi İngiltere vizesi süresi ne kadar İngiltere vizesi süresi kaç gün

İngiltere vizesi süresi

Eğer bu tarihten sonra vize başvurusu yapacak iseniz İngiltere seyahatinizi ertelemeniz gerekebilir fakat son 5 sene içerisinde Birleşik Krallık vizesi almış iseniz ve vize başvurunuz FAST TRACK (hızlı işlem ) kategorisinde değerlendirilebilir ve 3 veya 4 iş günü içerisinde İngiltere vizesi başvurunuzun sonucunu öğrenebilirsiniz.

Eğer İngiltere ye ticari amaçla seyahat etmek istiyorsanız İngiltere Konsolosluğunun sunmuş olduğu Hızlı işlem kategorisinden 200 TL ödeyerek faydalanabilirsiniz.Genellikle iş insanlarının çok sık kullanmış olduğu bir servis olup İngiltere vizesi başvuruları 3 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır.

Vize randevu tarihiniz çok sonra ya veriliyor ise Business Service Kullanarak vize randevunuzu öne alabilirsiniz.Bu şekilde vizenizin çıkması için gün kazanmış olacaksınız.

Ne yazıkkı bu tür hızlandırılmış işlemler İngiltere öğrenci vizesi başvuruları için geçerli değildir.

İNGİLTERE VİZESİ YEŞİL PASAPORT

       İngiltere vizesi Yeşil pasaport, sadece 1,2 ve3.derece yeşil pasaport kademelerde halen çalışan, aynı kademelerden emekli olmuş ya da bu kademelerde çalışır iken istifa etmiş kamu personellerine ve yakınlarına verilen pasaport türüdür.

yeşil pasaport ingiltere vizesi işlemleri nasıl olur İngiltere vizesi işlemleri

yeşil pasaport

 pasaport : Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri ve eski üyelerine, eski bakanlara ve 1,2. ve3.kadrolarda görevde bulunan ve ya emekli sandığı ile ilgili keseneklerinin bu derecelerden kesilmiş sözleşmeli olarak çalıştırılan ve diğer kamu görevlilerine resmi bir görev için yurtdışına gitmeleri gerektiği ya da kendileri için yapacakları seyahatler için de yeşil pasaport alabilirler.

Büyükşehir il ve ilçe belediye başkanlarına da görev süreleri boyunca yeşil pasaport verilmektedir. Yeşil pasaportu alacak durumda ki görevlilerin eşleri de yeşil pasaport sahibi olabilirler. Hakkı bulunduğu sırada vefat eden görevlilerin eşi de başkasıyla evlenmediği sürece bu pasaporta sahip olur. Bu görevde bulunanların çocukları da 25 yaşına kadar yeşil pasaporttan istifade edebilirler.

Yeşil pasaporta sahip kişiler, anlaşmalı olunan ülkelere vizesiz giriş yapabilirler. Yeşil pasaport alabilmek için gerekli olan evraklar aşağıda maddeler halinde belirtilmiştir.

    pasaport almak için gerekli olan evraklar:

_Kamu Çalışanları çalıştıkları kurumun yetkili müdüründen onaylanmış talep formu alabilirler. Emekli olmuş veya görev sırasında istifa etmiş kişiler ise: bu formu bulundukları ilin pasaport şube müdürlüklerinden temin edebilirler.

İNGİLTERE SPORCU VİZESİ

 

Sporcu olarak İngiltere ye gitmek isteyen sporcu ve beraberindeki teknik kadronun almaları gereken vize türü İngiltere vizesi olmalıdır.

Bu vizeyi sadece sporcu değil yanında bulunan teknik kadroya ve yardımcı kadroya dâhil olan bir takımın görevlileri de aynı vize için gerekli evrakları hazırlayıp başvuru işlemlerini uygulamaları gerekmektedir.

İngiltere vizesi nasıl alınır

İngiltere vizesi

İngiltere ye bir sporcu ve ya bir takımın sporcuları ve teknik karosunun elemanları şu amaçlar için gitmeleri gerEkmektedir.

Bir turnuva için, bireysel yarışmacı olarak veya yarışacak bir takımın teknik üyesi olmaları gerekmektedir.

İngiltere spor kafilesi vizesi

İngiltere spor kafilesi vizesi

Ayrıca gösteri ve yardım etkinliği adı altında bir maç için amatör bir takıma katılmak amacı için, röportaj ve mülakat yapılması amacı ile sözleşme görüşmesi yapmak ya da imzalamak için kısa süreliğine eğitim almak için sporcular ve teknik kadrosu İngiltere sporcu vizesi için başvuruda buluna bilirler. Evrakların tamamı İngilizce olmalıdır. Tüm bunlar için gerekli evraklar aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

İngiltere ye sporcu vizesi almak için gerekli evraklar:

_İngiltere sporcu vizesi VAF1başvuru formu (siyah tükenmez kalemle doldurulup müracaat eden kişinin imzalaması gerekmektedir.

_İngiltere Sporcu vizesi için En az 6 ay geçerliliği bulunan ve kullanıla bilir sayfaları bulunan pasaport.

_Varsa eski pasaportlarınızı da başvuru sırasında yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

İngiltere Spor Federasyonu Vizesi

İngiltere Spor Federasyonu Vizesi

_İki adet yakın zamanda çekilmiş olduğunuz biyometrik fotoğrafınızı da forma yapıştırmanız gerekir.

_Geçerli olan pasaportunuzun 1.2.3. ve 4. sayfalarının fotokopileri

-İngiltere sporcu vizesi ”Vize harcı” (USD olması gerekli)

_Uçak bileti rezervasyonu

_Maddi durumu gösteren belgeler( Maaş bordrosu ve gelirinizi gösteren belgelerin asılları ve fotokopileri)

_Şirket sahibi iseniz firmanıza ait belgeler(Ticaret odası kaydı, vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi vs)

_Banka cüzdanları veya banka yazıları(Son 2 aya ait hesap hareketleriniz bankanın antetli kağıdına İngilizce olarak yazılmış olması gerekmektedir.)

-Mal varlığınız var ise bunun belgeleri (tapular)araba var ise(ruhsat fotokopisi)

_Eğer çalışıyor iseniz o dönemlerde izinli olduğunuza dair işvereniniz tarafından imzalanmış bir yazı İngilizce olmalıdır.

_Eğer örgenci iseniz öğrenci kayıt belgeleriniz

İngiltere SPOR vizesi hemen sportif aktivite vizesi

İngiltere atlet sporcu vizesi

_Sizi davet eden kişi ya da kuruluş var ise onlar tarafından gönderilmiş davet mektubu (aslı ve fotokopisi) bu kurum ya da kişinin İngiltere de maddi durumunu gösteren belgeler, maddi imkânlarını ve konaklamalarını gösteren belgeler ile kendilerine ait faturalar. (Elektrik, su veya kira makbuzları.)

_18 yaşından küçük yanız seyahat edecek olanlar için anne baba ya da velisi tarafından yalnız seyahat edebileceğine dair noter tasdikli olarak imzalanmış muvafakat name

_İngiltere sporcu vizesi Erkekler için ise askerlik durumlarını gösteren belge

Tüm bu belgeler eksiksiz bir şekilde İngilizce olarak hazırlanıp tamamlandıktan sonra İngiltere sporcu vizesi almak için başvuruda buluna bilirsiniz. Başvuruyu İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep ve haftanın belirli günleri için randevu veren Adana ve Antalya da bulunan İngiltere elçiliklerine veya İngiltere konsolosluklarına yapılmaktadır.

İNGİLTERE NİŞANLI VİZESİ NASIL BAŞVURULUR

     İngiltere de oturum izni bulunan ya da İngiliz vatandaşı olup Türkiye de nişanlısı bulunanların nişanlısının yanına gitmesi için 6 aylık geçerli olan İngiltere nişanlı vizesi almaları gerekmektedir. Bu çiftlerin 21 yaşından gün almış olmaları ya da 21 yaşından büyük olmaları gerekmektedir.

birleşik krallık sınır koruma polisi

ingiltere sınır ajansı

İngiltere  Nişanlı vizesi ile İngiltere giderek, bu 6 aylık süre içerisinde evlenen kişiler vize sürelerini uzatmak için başvuruda buluna bilirler. Ancak şunu belirtmek gerekir ki İngiltere nişanlı vizesi detaylı ve oldukça zor alına bilen bir vize türüdür.

Bunun için istenilen tüm evrakların titizlikle hazırlanması gerekir. En azında evraktan kaynaklanan sorunlar ortadan kaldırılmış olacaktır. İngiltere Nişanlı vizesi çiftlerin İngiltere de buluna bilmeleri için maddi bir gelirlerinin olması gerekmektedir. Bu gelir yıllık en az 18.600.00 sterlin olması gerekmektedir. Geliri şu şekillerde olabilir:

_Kendine ait iş yeri

_Şirket sahibi veya ortağı

_Başkasının yanında çalışan

_Emeklilik

_Kira ve gayrimenkul geliri olanlar

_Faiz geliri olanlar

_Tazminat alanlar

_Nafaka alanlar

_Nakit birikimi olanlar.

Bu gelirlerin hangisine sahip iseniz bunun ispatlanması gerekir.

İNGİLTERE VİZESİ İNGİLİZCE TERCÜME

 

İngiltere vizesi alırken ya ne amaç için olursa olsun gidecek olan kişilerin, İngiltere vizesi almak için başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Bu başvuru esnasında birçok evrak istenmektedir.
Bütün bu evrakların eksiksiz ve İngilizce olarak sunulması gerekir ki İngiltere vizesi alam şansınız olsun. Aksi takdir de ret cevabıyla karşılaşmanız kaçınılmaz olacaktır.

Büyük Britanya vizesi ingilizce çevirisi

ingilizce çeviri ve ingiltere vizesi

İngiltere vizesi başvurusunda evrakların eksiksiz olması kadar önemli olan bir diğer hususta sunulan tüm bu belgelerin İngilizce ya da İngilizce tercüme edilmiş olmasıdır.

Seyahahat formu ne amaçla gidecekseniz ona göre değişir. Bu formu İngilizce olarak doldurup imzalamak gerekir. Ardından seyahat edecek kişinin örgenim durumunu belgeleyen diploması bunu noterden onaylanmış olması gerekir.

Eğer orijinal belge verilirse geri dönmeme yani ret cevabı almama şansı yüksek olabilir. Akraba ve ya aile ziyareti için yada herhangi bir kurumun ve kuruluşun davetlisi olarak İngiltere de bu bulunması gerekenler için gönderilecek davetiye mektubunun da İngilizce olarak yazılıp imzalanmış olması gerekmektedir.

Yine gidecek olan kişinin gelir belgeleri gereklidir. Çalışan ise iş yerindeki yetkili amiri tarafından iş yerindeki konumunun hangi tarihlerde gideceğinin ve geldikten sonrada o iş yerinde çalışacağına dair açıklayıcı bir mektubun da İngilizce olması gerekir. İngiltere vizesi ingilizce tercüme çok önemlidir buna dikkat edilmeldir.

Eğer gidecek olan kişi iş yeri sahibi veya ortağı ise o iş yerine ait belgelerin, vergi levhası, imza sirküleri, ticari gazete, banka dokümanları bunu bankanızdan antetli kağıda yazılmış bir mektupla temin etmeniz gerekir. Öğrenciler ise öğrenim belgelerini sunmaları gerekir. Alacağı vize ile ilgili olarak ve durumuna göre düzenleyeceği evraklar değişmektedir.

ingiliz vizesi başvurularında vize evraklarınızın tercüme yapılmış olması gereklidir

Birleşik krallık vizesi alımlarında gerekli olan ingilizce tercüme bilgileri

Hangi tür vize için başvuruda bulunursanız bulunun tün istenilen evraklar eksiksiz ve İngilizce olmak zorundadır. Bu evrakların İngilizce tercümesini doğru ve düzgün bir şekilde yaptırmalısınız. Bunun için iyi bir tercüme bürosu ile çalışmanız gerekir ki eksik ve yanlış yapılan tercüme İngiltere vizesinin reddine sebep olmasın.Olmazsa olmaz konu İngiltere vizesi ingilizce tercüme olma zorunluluğudur.

Dilerseniz sizin tüm bu evrakları hazırlayıp, doğru güvenilir ve eksiksiz olarak titizlikle hazırlayan profesyonel danışmanlık firmaları ile de çalışa bilirsiniz. Kendi bünyelerinde bulunan tercümanları ile çeviri işini yapabilirler. Hangisini seçerseniz seçin mutlaka doğru ve eksiksiz İngilizce çevirisi olmalıdır. İngiltere vize başvurunuzun onaylanmasında çok büyük etkiye sahiptir bu tercüme.

İngiltere vizesi başvurusu için istediği evrakların eksiksiz ve İngilizce olması konusunda çok titiz davranmaktadır. Doğru ve ya eksik tercüme edilmiş bir evrak yüzünden direkt ingiltere ret cevabı verebilir.
Bu yüzden üzerinde evrakların hazırlanması kadar titizlikle durmanız gereken bir konudur İngilizce tercüme. Tüm bu işlemleri eksiksiz ve doğru tercümeyle sunduktan sonra İngiltere vizesi almak için beklemek kalıyor. Bütün bu evrakların hazırlanıp sunulması oldukça zahmetli bir iştir. Bu emeği harcayan tüm başvuru sahiplerinin istedikleri İngiltere vizesini almasını dileriz. Şimdiden iyi yolculuklar.

 

İNGİLTERE YATIRIMCI VİZESİ

 

UK trade ve yatırım

UK trade ve yatırım

İngiltere de yatırım amacı ile İngiltere yatırımcı vize almak diğer vizelere göre daha kolay olmaktadır. Bu vize Tier1 İngiltere yatırımcı adı altındaki vize türüdür. Bu formla birlikte eksiksiz hazırlanan belgelerle İngiliz elçilikleri, konsolosluklarına yapacağınız başvuru ile İngiltere yatırımcı vizesi alabilirsiniz.

 

-Yatırım yapabilecek maddi güce sahip yatırımcılar için İngiltere vize alımını kolaylaştırarak ülkesine yatırımcı çekmeyi her ülke gibi istemektedir. Ayrıca İngiltere ye yatırımcı vizesi ile gelip daha sonra oturum izni almanız daha kolay olacaktır. Bunun için gerekli olan şartlar ve belgeler aşağıda maddeler halinde sıralanmıştır.

    İngiltere de yatırımcı olarak vize almak için gerekli olan belgeler.

_ İngiltere ye yatırımcı olarak en az 1 milyon sterlinlik sermaye girişinde bulunmanız gerekmektedir. Bu tutardaki para sizin kişisel hesabınızdaki para olabilir. Yâda finansal kuruluşlar tarafından onaylı bir kuruluş tarafından en az 2 milyon sterlinlik mal varlığının ipotek edilerek bor olarak alınmışta olabilir. Mal varlığınız hesaplanırken kolay nakde dönüştürülecek olması gerekir.(emlak ve off shore kredileri) Şayet eşiniz de sizinle beraber İngiltere ye gelecek ise onun da mal varlığı belgeleri istenmektedir.

Hepimizin bildiği gibi İngiltere öğrenci vizesi özellikle 2010 senesinden sonra çok zorlaştırılmış birçok yeni vize kuralı getirilmiştir;Ve yeni yapılan İngiltere öğrenci vizesi başvurularında vize reddi oranı bir hayli yükselmiştir.

İngiltere öğrenci vizesi işlemleri nelerdir

İngiltere öğrenci vizesi nasıl alınır

İngiltere Öğrenci Vizesi

İngiltere öğrenci vizesi alırken dikkat edilmesi gereken kritik noktaları aşağıda ipuçları olarak vermeye çalışacağız .

30 Haziran 2013 tarihi itibari ile Büyük Britanya aile ziyareti vizesi retleri için itiraz hakkı oy birliği ile kaldırılmıştır. Bu sebepten, ötürü ingiltere vize reddi ihtimaline karşı başvuru yapanların 30 Haziran 2013 tarihinden önce ingiltere vizesi başvurmalarını yapmalarını öneriyoruz.Ayrıntılı bilgi için 0532 781 75 53 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

En fazla 6 aya kadar dil okulunda eğitim görmek  isteyenlerin başvuru yapması  gereken İngiltere öğrenci vizesi çeşididir. Bu vize ile büyük britanya’da çalışma müsadeniz veya büyük britanyada uzatma şansınız olmayacaktır. 18 yaşını doldurmamış İngiltere vizesi başvuru sahipleri çocuk ziyaretçisi (child visitor) olarak ingiltere vize başvurusunda bulunmalıdırlar.

İngiltere öğrenci vizesi başvurusunsa ingiltere konsolosluğu vize işlem ücreti olarak 129 amerikan doları almaktadır.

İngiltere Vizesi|Site Haritası | Site Haritası